Huskeliste: Dette skal du bruge til din hvalp

Huskeliste: Dette skal du bruge til din hvalp

, Frederik Simonsen,

Huskeliste: Dette Skal Du Bruge Til Din Hvalp

At byde en ny hvalp velkommen i dit hjem er en spændende og glædelig tid, men det kræver også en del forberedelse. For at hjælpe dig med at gøre overgangen så glat som muligt for både dig og din nye bedste ven, har vi sammensat en omfattende huskeliste over det vigtigste hvalpeudstyr, du skal bruge. Brug dette blogindlæg, som du ønsker. Husk at alle hvalpe er forskellige. Du kan med fordel se alle vores hvalpeartikler her.

1. Hvalpefoder

God ernæring er grundlæggende for din hvalps vækst og sundhed. Vælg et kvalitetsfoder, der er specielt formuleret til hvalpe, så de får de nødvendige næringsstoffer for en sund udvikling. Du kan med fordel kontakte os, hvis du er i tvivl om det optimale foder. Se vores udvalg af hvalpefoder her.

2. Mad- og vandskåle

Investér i robuste mad- og vandskåle, der er lette at rengøre. Rustfrit stål er et godt valg, da det er holdbart og hygiejnisk. Overvej skåle med skridsikre bunde for at undgå spild. Se vores store og flotte udvalg af mad- og vandskåle her.

3. Hvalpehalsbånd, line og sele

Et justerbart hvalpehalsbånd og en stærk line er essentielt for at kunne gå ture og træne din hvalp. Sørg for, at halsbåndet sidder behageligt uden at være for stramt, og at linen er lang nok til at give din hvalp lidt frihed, men stadig kort nok til at du har kontrol. Det kan også være en god idé at investere i en sele, for at vænne din hvalp, til at gå med sele. Dette kræver dog en investering, da din hvalp hurtigt vil vokse ud af en sele. Du finder vores udvalg af hvalpehalsbånd og liner her.

4. Hundetegn

Et hundetegn med dit navn og telefonnummer er uundværligt, hvis din hvalp skulle blive væk. Overvej også at få din hvalp mikrochippet som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Du kan læse om reglerne for hundetegn her.

5. Hundeseng

En komfortabel hundeseng giver din hvalp et trygt sted at hvile og sove. Vælg en seng, der passer til din hvalps størrelse, og som er let at vaske. Nogle hvalpe foretrækker en seng med høje kanter, som de kan læne sig op ad. Vores ultimative bestseller er Staey Luna hundesengen.

6. Legetøj

Legetøj er ikke kun sjovt for din hvalp, men også vigtigt for deres mentale stimulering og tandudvikling. Vælg en blanding af blødt legetøj, tyggelegetøj og interaktive legetøj, der kan holde din hvalp beskæftiget og glad. Du kan finde et stort udvalg her.

7. Hvalpeshampoo

Hvalpe har brug for speciel shampoo, der er skånsom mod deres sarte hud og pels. Sørg for at vælge en mild, hypoallergen shampoo og følg instruktionerne nøje for at undgå irritation. Vælg fx denne shampoo.

8. Børste og kam

Regelmæssig børstning hjælper med at holde din hvalps pels sund og fri for knuder. Vælg en børste og kam, der passer til din hvalps pelstype. Spørg din dyrlæge eller en professionel groomer om råd, hvis du er i tvivl. Du kan naturligvis også spørge os til råds, via chatten, mail eller telefon. Du finder vores store hvalpe-pleje-univers ved at klikke her.

9. Hvalpegård

En hvalpegård eller transportkasse kan være nyttig til at holde din hvalp sikker og begrænset, når du ikke kan holde øje med dem. Det hjælper også med at skabe et trygt og roligt sted, hvor de kan trække sig tilbage. Denne hvalpegård er super god til formålet.

10. Tissepuder

I de første uger vil din hvalp sandsynligvis have brug for hjælp til renlighed. Tisepuder kan hjælpe med at minimere rod og gøre processen mere håndterbar for dig. I denne kategori finder du flere forskellige renlighedsprodukter, som hjælper dig med at gøre processen nem.

11. Hundelufterposer

Når I går tur, er det vigtigt at have hundelufterposer med for at samle op efter din hvalp. Det er en simpel men vigtig del af at være en ansvarlig hundeejer. Her hos Luksushund er vores suveræne bestseller disse hundeposer.

12. Træningsgodbidder

Godbidder er uvurderlige, når det kommer til at træne din hvalp. Vælg små, sunde godbidder, som din hvalp elsker, og brug dem som belønning for god opførsel og succesfuld træning. Du finder et stort udvalg her.

13. Tandplejeartikler

Tidlig tandpleje er vigtig for at forebygge tandproblemer senere i livet. Få en tandbørste og tandpasta, der er specielt designet til hunde, og start med at børste din hvalps tænder regelmæssigt. Der er også andre muligheder, som du kan finde og læse mere om ved at klikke her.

14. Plejeartikler

Ud over børstning og badning skal du muligvis trimme din hvalps negle og rengøre deres ører. Investér i kvalitets plejeartikler og lær de rigtige teknikker for at undgå skader.

15. Tryghedsobjekter

En blød bamse eller en gammel T-shirt med din duft kan give din hvalp tryghed, især i de første nætter i deres nye hjem.


At have disse ting klar vil gøre overgangen til livet med en ny hvalp meget lettere. Husk, at hver hvalp er unik, så vær klar til at tilpasse og justere efter deres behov. Velkommen til en spændende og kærlighedsfyldt tid med din nye bedste ven!


Andre blogindlæg

Log ind

Glemt dit kodeord?

Har du ikke en konto endnu?
Opret konto