🍀LYKKEHJUL LIVE-SHOPPING I AFTEN🍀
➡️KLIK HER⬅️

Vilkår

Information og vilkår


Luksushund ApS
Knud Bro Allé 4D
3660 Stenløse
kundeservice@luksushund.dk
CVR. 40008667
Tlf. 7199 3999


Alle priserne på siden er inklusiv moms og i danske kroner. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Du kan betale med bankoverførsel, ViaBill, Paypal, Dankort, eDankort og flere internationale kreditkort.

Returlabel: Køb nem og billig returlabel her!

 

Betaling


Betaling med kort: Vi tager ikke kortgebyr. Beløbet trækkes først, når varen afsendes. 

Betaling via ViaBill:
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.
Har du allerede en Viabill konto, koster det 39kr. i gebyr hver måned.
Læs mere: https://viabill.dk/forretningsbetingelser/premium/

 

Levering og fragt

Vi sender pakker hver dag, så har du bestilt inden kl 13.00 med Bring eller kl 14 med PostNord, bliver din pakke sendt samme dag! Har du bestilt herefter, sendes din pakke næste dag.

Har du bestilt bestillingvarer, varierer leveringstiden, leveringen vil typisk ske indenfor 3-21 dage. Du kan se på den enkelte vare, hvor lang leveringstiden er.

Din pakke bliver sendt, når alle varer i din bestilling er på lager. Ved bestillingsvarer kan det dog ske, at leveringen bliver opdelt i flere forsendelser.

Ved ekspeditioner til Danmark beregnes porto efter bestillingsbeløb.

Der er gratis fragt ved køb over 600 kr til GLS Pakkeshop. 

Når du kommer til bestillingssiden, kan du se alle øvrige priser på levering.

 

Sverige & Finland

Vi leverer til Sverige og Finland. Gå til www.luksushund.se 

   

  Holland, Spanien & Tyskland

  Vi leverer til Holland, Spanien og Tyskland. Se fragten på bestillingssiden. 

  Fragtskader 

  Når pakken ankommer opfordrer vi dig til, inden du kvitterer for modtagelsen, undersøger om emballagen og evt. varen er beskadiget. Hvis den er det, skal du gøre indsigelse, og på din kvittering angive hvad der er galt. Hvis du undlader dette, kan transportselskabet frasige sig ethvert ansvar for transportskaden. Såfremt varen viser sig at være skadet skal du give straks give os besked. 

  Tag gerne foto af emballagen inden du pakker varen ud, så er du sikker på at have dokumentation, hvis det skulle vise sig at varen er beskadiget. 

  Reklamationsret

  Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer.
  Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået op til 24 måneder efter købet.
  Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.
  Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen.
  Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.
  Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
  Reklamationsretten dækker ikke almindelig slidtage, fejl, eller skader der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

  Luksushund ApS gør opmærksom på, at farver og størrelser kan afvige fra billederne på hjemmesiden. 

  OBS: Inden du sender en vare retur skal du kontakte Luksushund ApS, idet vi muligvis ikke behøver at få varen retur. Vi kan til tider nøjes med at se et billede af skaden. 

  Oplysning om klagemuligheder. En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til: 
  Nævnenes Hus
  Toldboden 2
  8800 Viborg
  naevneneshus.dk 
   
  Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 
  Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@luksushund.dk.

   

  Fortrydelsesret

  Ønsker du at bytte en vare, skal du blot lave en ny ordre på det du ønsker - vi har desværre ikke mulighed for at ombytte via samme ordre.

   

  Der gives 30 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af varen, forstået som 30 dage til at varen skal være Luksushund i hænde.

  Du kan i den periode udpakke og undersøge varen, men du må ikke forringe varens værdi eller tage den i brug. Varer, hvor emballagen er manglende eller ødelagt, og hvor denne er en forudsætning for at kunne gensælge varen, kan ikke tages retur.
  Bemærk at varer ikke må have lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer eller røg.

  Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen/emballeringen på alle plejeprodukter.

  Ved returnering af en vare, der har været taget i brug, hæfter du for en eventuel værdiforringelse af varen.
  Værdiansættelsen foretages af Luksushund ApS.
  Det pålægger Luksushund ApS at dokumentere, at der er sket en værdiforringelse af varen. 
  Værdiforringelsen forstås som forskellen mellem købsprisen og varens generelle handelsmæssige salgspris med den pågældende forringelse.

  Når du benytter fortrydelsesretten skal du altid selv betale for retur fragten, når du returnerer en vare. Du kan købe en billig returlabel her.  Ved returnering er det dig som køber der hæfter for varen, hvis den forsvinder eller beskadiges i forbindelse med returforsendelsen. Når du fortryder et helt køb, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger.  Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:
  Hvis du har købt flere varer på en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne men kun den reelle værdi af returnerede varer. 

  Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

  Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres. Ved manglende afhentning af en forsendelse, returneres pakken til os. Hvis du nægter at modtage pakken eller ved manglende afhentning af en pakke, pålægges et returgebyr på 49 kr, som fratrækkes dine returvarer.

  Ønskes pakken gensendt opkræves en ny fragtbetaling på 29,- og der beregnes intet returgebyr.

  Husk at pakken skal sendes direkte til Luksushund og ikke til afhentning på posthus eller i pakkeshop. 


  Er uheldet ude og tingene ikke passer, kan du selvfølgelig fortryde købet inden fristen på de 30 dage. Når du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til det betalingskort ordren er betalt med. Refundering sker hurtigst bagefter, og maks inden 10 hverdage. 


  Har du modtaget en gave, gør vi opmærksom på, at pengene refunderes til det betalingskort, der er brugt ved køb af varen. Det er derfor et anliggende mellem giver og modtager, at sørge for at pengene bliver fordelt som ønsket.

  Varen sendes til:
  Luksushund ApS
  Knud Bro Allé 4D,
  3660 Stenløse

   

  Persondatapolitik hos Luksushund ApS

  Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Luksushund ApS.

  Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

  Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

  Oplysninger vi indsamler

  Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen, og for at kunne tilbyde dig vores services.

  Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

  Luksushund Aps indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  Besøger vores hjemmeside

  Gennemfører et køb af vores produkter

  Opretter en kundekonto

  Tilmelder dig vores nyhedsbrev

  Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

   

  Den dataansvarlige

  Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Luksushund.dk er Luksushund Aps, Knud Bro Allé 4D, 3660 Stenløse CVR 40008667.

  Behandlingsgrundlag og formål

  Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi, for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

   

  Hvis du er under registreringsprocessen, eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

   

  Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

   

  Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.

   

   

  Andre modtagere af personoplysninger

  Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

   

  Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb.

  Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Shopify A/S og Quickpay ApS, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Shopifys og Quickpays datacentre.

   

  Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

   

  Dine rettigheder

  Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

  At få slettet persondata

  Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

  Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kundeservice@luksushund.dk

  Cookies

  En cookie er betegnelsen for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

  Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website. Fx et indtastet brugernavn i forbindelse med login eller adresseoplysninger. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes fra din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. DU kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.
  Det eneste cookies bruges til er at genkende din pc.
  Hos Luksushund anvender vi cookies for at gøre shoppen mere brugervenlig for vores kunder.
  Da cookies lagres på din egen pc, kan du til hver en tid selv slette dem via din browser. Via Internet Explorer 5.x kan du slette en cookie, ved at gå ind under ”Funktioner” og menupunktet ”Internetindstillinger” og vælg ”Slet cookies”.

   

  Aftaler

  Alle kan indgå aftaler hos Luksushund ApS. Dog kan aftaler med børn og unge under 18 år, indgås af forældre eller andre der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

  Alle aftaler indgås på dansk.

  Log ind

  Glemt dit kodeord?

  Har du ikke en konto endnu?
  Opret konto