Vilkår

Information og vilkår

Luksushund ApS
Langebjerg 3
4000 Roskilde
kundeservice@luksushund.dk
CVR. 40008667
Tlf. 7199 3999


Alle priserne på siden er inklusiv moms og i danske kroner. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Du kan betale med bankoverførsel, AnyDay, Dankort, eDankort og flere internationale kreditkort. Ved betaling med kontooverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Returlabel: Køb nem og billig returlabel her!


BETALING

Betaling med kort: Vi tager ikke kortgebyr. Beløbet trækkes først, når varen afsendes. 

LEVERING OG FRAGT
Vi sender pakker hver dag, så har du bestilt inden kl 14.00, bliver din pakke sendt samme dag! Har du bestilt herefter, sendes din pakke næste dag.

Har du bestilt bestillingvarer, varierer leveringstiden, leveringen vil typisk ske indenfor 3-10 dage. Du kan se på den enkelte vare, hvor lang leveringstiden er.

Din pakke bliver sendt, når alle varer i din bestilling er på lager. Ved bestillingsvarer kan det dog ske, at leveringen bliver opdelt i flere forsendelser.

Ved ekspeditioner til Danmark beregnes porto efter bestillingsbeløb.

Der er gratis fragt ved køb over 499 kr. til Pakkeshop. 

Når du kommer til bestillingssiden, kan du se alle øvrige priser på levering. Prisen for levering er 39-49 kr. alt efter leveringsform og fragtselskab.

SVERIGE & FINLAND
Vi leverer til Sverige og Finland. Gå til www.luksushund.se  

FRAGTSKADER 
Når pakken ankommer opfordrer vi dig til, inden du kvitterer for modtagelsen, undersøger om emballagen og evt. varen er beskadiget. Hvis den er det, vil vi kraftigt opfordre dig til at gøre indsigelse med det samme, og på din kvittering angive hvad der er galt. Hvis du undlader dette, kan transportselskabet frasige sig ethvert ansvar for transportskaden over for os. Såfremt varen viser sig at være skadet bedes du give straks give os besked. 

Tag gerne foto af emballagen inden du pakker varen ud, så er du sikker på at have dokumentation, hvis det skulle vise sig at varen er beskadiget. 

 

REKLAMATIONSRET
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer.
Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået op til 24 måneder efter købet.
Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.
Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen.
Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Reklamationsretten dækker ikke almindelig slitage, fejl, eller skader der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Luksushund ApS gør opmærksom på, at farver og størrelser kan afvige fra billederne på hjemmesiden. 

OBS: Inden du sender en vare retur bedes du kontakte Luksushund ApS, idet vi muligvis ikke behøver at få varen retur. Vi kan til tider nøjes med at se et billede af skaden. 

Oplysning om klagemuligheder. En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til: 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 
 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@luksushund.dk.

 

FORTRYDELSESRET

Ønsker du at bytte en vare, skal du blot lave en ny ordre på det du ønsker - vi har desværre ikke mulighed for at ombytte via samme ordre.

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@luksushund.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i  handelsbetingelserne. 

Skulle du fortryde dit køb, hvor en gratis gave leveres med ordren, skal hele ordren returneres. Alternativt kan du beholde den gratis gave, og modtage differencen retur.

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
Fx kan godbidder aldrig returneres.

Ved returnering af en vare, der har været taget i brug, hæfter du for en eventuel værdiforringelse af varen, hvis varen er håndteret ud over, hvad man normalt vil få lov til i en fysisk butik.
Værdiansættelsen foretages af Luksushund ApS.
Det pålægger Luksushund ApS at dokumentere, at der er sket en værdiforringelse af varen. 
Værdiforringelsen forstås som forskellen mellem købsprisen og varens generelle handelsmæssige salgspris med den pågældende forringelse.

Når du benytter fortrydelsesretten skal du altid selv betale for retur fragten, når du returnerer en vare. Du kan købe en billig returlabel her.

Ved returnering er det dig som køber der hæfter for varen, hvis den forsvinder eller beskadiges i forbindelse med returforsendelsen. Når du fortryder et helt køb, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger.  Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:
Hvis du har købt flere varer på en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne men kun den reelle værdi af returnerede varer. 

Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres. Ved manglende afhentning af en forsendelse, returneres pakken til os. Hvis du nægter at modtage pakken eller ved manglende afhentning af en pakke, pålægges et returgebyr på 49 kr, som fratrækkes dine returvarer.

Ønskes pakken gensendt opkræves en ny fragtbetaling på 29,- og der beregnes intet returgebyr.

Husk at pakken skal sendes direkte til Luksushund og ikke til afhentning på posthus eller i pakkeshop. 


Er uheldet ude og tingene ikke passer, kan du selvfølgelig fortryde købet inden fristen på de 30 dage. Når du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til det betalingskort ordren er betalt med. Refundering sker hurtigst bagefter, og maks inden 10 hverdage. 


Har du modtaget en gave, gør vi opmærksom på, at pengene refunderes til det betalingskort, der er brugt ved køb af varen med mindre andet bliver aftalt. Det er derfor et anliggende mellem giver og modtager, at sørge for at pengene bliver fordelt som ønsket.

Varen sendes til:
Luksushund ApS
Langebjerg 3
4000 Roskilde

 

PERSONDATAPOLITIK HOS LUKSUSHUND APS

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Luksushund ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

OPLYSNINGER VI INDSAMLER

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen, og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Luksushund Aps indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

Besøger vores hjemmeside

Gennemfører et køb af vores produkter

Opretter en kundekonto

Tilmelder dig vores nyhedsbrev

Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

DEN DATAANSVARLIGE

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Luksushund.dk er Luksushund Aps, Langebjerg 3, 4000 Roskilde, CVR 40008667.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi, for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

 Hvis du er under registreringsprocessen, eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

 Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.

ANDRE MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

 Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Shopify A/S og Quickpay ApS, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Shopifys og Quickpays datacentre.

 Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

DINE RETTIGHEDER
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kundeservice@luksushund.dk

COOKIES
En cookie er betegnelsen for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website. Fx et indtastet brugernavn i forbindelse med login eller adresseoplysninger. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes fra din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. DU kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.
Det eneste cookies bruges til er at genkende din pc.
Hos Luksushund anvender vi cookies for at gøre shoppen mere brugervenlig for vores kunder.
Da cookies lagres på din egen pc, kan du til hver en tid selv slette dem via din browser. Via Internet Explorer 5.x kan du slette en cookie, ved at gå ind under ”Funktioner” og menupunktet ”Internetindstillinger” og vælg ”Slet cookies”.

 

AFTALER

Alle kan indgå aftaler hos Luksushund ApS. Dog kan aftaler med børn og unge under 18 år, indgås af forældre eller andre der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Alle aftaler indgås på dansk.

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Luksushund.dk

Adresse

Postnr. og by

e-mail:

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 28.09.2022

Footer image

© 2024 Luksushund

  • Apple Pay
  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa

  Log ind

  Glemt dit kodeord?

  Opret konto
  Opret konto