Luksushund ApS er startet af Mie Thorsø i efteråret 2018.

Mies mission er at bringe højkvalitetsvarer ud til de danske hunde og deres ejere. "Der findes alt for mange dårlige varer til hunde på markedet og alt for lidt kvalitet. Jeg tror på, at danskerne kan lide at forkæle deres hunde, samtidig med at de vil have hurtig levering og den bedste kundeservice."

Mie har allieret sig med et professionelt pakkecenter, som pakker 365 dage om året, også juleaften! "Det betyder, at hvis du bestiller noget på en helligdag, fx Skærtorsdag, så hænger det altså foran din hoveddør med DAO Langfredag morgen. Dét tror jeg, danskerne kan forstå!"

Mie er en erfaren e-købmand og har senest stået bag Danmarks største, økologiske webshop. Kundeservicen og kvaliteten skal være helt i top og der skal ikke gåes på kompromis med noget.

"Jeg elsker hunde! Og samtidig elsker jeg godt design og god stil i hjemmet. Jeg tror, der er mange danskere, som ikke gider kigge på de billige polyestervarer fra Kina hjemme i deres stue længere. Den nye hundeseng er måske pæn i en måned, men hurtigt ser den slidt og kedelig ud, den klumper måske eller falder sammen i kanterne og man begynder at drømme om en ny allerede efter kort tid. Hvorfor ikke købe den bedste kvalitet fra starten, lavet på en fabrik i EU i gode materialer. Så har du en hundeseng, din hund bliver glad for, som der er lagt omtanke i og som passer ind i dit hjem. Jeg tænker, det er win-win."

Der er lagt vægt på den gode online oplevelse og i første omgang, kan varerne kun handles online. "Jeg synes, gode billeder og beskrivelser er alfa-omega. Og danskerne i dag er vant til at handle på nettet og kan godt gennemskue om noget er ordentligt. Samtidig med at vi naturligvis er blevet e-mærket - så ved kunderne, at her er det trygt at handle. Ombestemmer man sig, kan man bare returnere og alt går hurtigt og nemt." 

Hos Luksushund kan bruge ofte bruge chatten, hvis du har spørgsmål eller du kan sende en mail på kundeservice@luksushund.dk. Du kan naturligvis også ringe alle hverdage kl 9-15.

Vi glæder os utrolig meget til at sende dig nogle lækre varer! Velkommen hos Luksushund!
 Indehaver af Luksushund - Mie Thorsø