😎SOMMERUDSALG☀️ UDLØBER SØNDAG!
👉ALT ER NEDSAT👈

Alka og Luksushund

Er din bedste ven ordentlig forsikret?

Hos Luksushund ønsker vi kun det bedste for dig og din hund❤️
Derfor er vi stolte af at præsentere vores samarbejde med forsikringsselskabet Alka.

Når du gennemfører et Alka-tjek, belønner Alka dig med et gavekort på 200,- til Luksushund. Fordi at passe på din hund handler også om at passe på dig selv🐶

Sådan fungerer det

  1. Tag et Alka-tjek: Når du tilmelder dig et Alka-tjek, får du en samtale med en af Alka's professionelle rådgivere, som sammen med dig tjekker om dig og din hund er tilstrækkeligt dækket.
  2. Modtag dit gavekort: Uanset om du vælger at skifte forsikring eller ej, belønner Alka dit engagement med et gavekort på 200,- til Luksushund, som du kan bruge på vores webshop. Det er deres tak for at du tog dig tiden til et Alka Tjek!
  3. Nyd fordelene: Brug dit gavekort på Luksushund og forkæl din firbenede ven med noget særligt!

Alba elsker Alka❤️🟠

Alka er en veletableret virksomhed, der harmonerer værdimæssigt med Luksushund. Alka tilbyder dig gode forsikringer til lave priser. Når du har brug for hjælp, gør Alka det enkelt for dig at komme hurtigt videre i hverdagen🧡 Og vores kære kontorhund Alba er naturligvis sikret herigennem❤️

  • Gode og billige forsikringer
  • "TÆNK anbefaler" Alka for at tilbyde en konkurrencedygtig pris
  • 4 ud af 5 nye kunder*, oplever at spare penge hos Alka

*Kantar 12/2022: 953 ud af 1.158 nye kunder svarede, at de oplevede at spare ved at skifte til Alka.

Ofte stillede spørgsmål

Icon for secureForskellige typer hundeforsikringer

Ansvarsforsikring for hunde: I Danmark skal alle hundeansvarssikres. Dette sikrer, at man er beskyttet, hvis ens hund forårsager skade på mennesker eller deres ejendom.

Forsikring mod sygdom og ulykke for hunde: Udover den lovpligtige ansvarsforsikring kan ejere vælge at tegne en forsikring mod sygdom og ulykke for deres hund. Denne forsikring dækker bl.a. udgifter til dyrlægen og medicin, hvis hunden bliver syg eller kommer ud for en ulykke. 

Forsikringen ”Hundeliv”: For dem, der allerede har en forsikring mod sygdom og ulykke til deres hund og hvis hunden er under 5 år, tilbydes ”hundeliv”. Denne forsikring giver kompensation, hvis hunden skulle gå bort eller bliver stjålet inden den fylder 10 år. Ønsker du denne forsikring, kan du spørge under ”Alka-tjekket”. 

Icon for statisticHvem bør tegne en hundeforsikring?

Enhver hundeejer kan drage fordel af en forsikring mod sygdom og ulykke. Selvom nogle hunde er mere livlige og derfor mere tilbøjelige til at komme til skade, er der mange aspekter af forsikring, der gælder for alle racer. Derfor råder vi alle til at over en forsikring mod sygdom og ulykke for hunde.

Icon for questionEr jeg forpliget til noget?

Når du booker et Alka tjek er det helt uforpligtende! Du skal blot gennemfører tjekket, for at modtage dine 200,-

Book et Alka tjek og få 200,-

Book mødet allerede nu og tag tjekket - herefter belønnes du med et gavekort på 200,- til Luksushund❤️

Log ind

Glemt dit kodeord?

Har du ikke en konto endnu?
Opret konto