Skal du have en ny hvalp?

Skal du have en ny hvalp?

, skrevet af Ana Maria Apostul, 6 minutters forventet læsetid

Tillykke med din nye hvalp!

Du har tænkt på det længe og endelig har du taget beslutningen om at familien skal udvides med en lille hvalp. Jeg tror ikke der findes en bedre følelse end  glæden over en ny hvalp. Man glæder sig helt ind til knoglerne, og man kan bare ikke vente med at få den lille hjem.

Men inden alt dette, så er der selvfølgelig en lang tjekliste man skal have styr på. Den har vi gjort lidt mere overskuelig, så du nemmere kan finde rundt i hvad der er op og ned.

Lad os kigge på alt det du skal have sat flueben ved, INDEN du skal have din nye familie medlem. Her er det yderst vigtigt at som familie tager en snak om reglerne omkring hundens tilværelse. Må hvalpen sove i sengen? Hoppe i sofaen? Sidde ved bordet? Hvis disse ting er snakket igennem, så er det nemmere at være enige om opdragelsen af hvalpen. Så kan hvalpen lære tingene meget hurtigere hvis reglerne er ens. Vi ser tit at nogle familiemedlemmer giver hunden lov til at ligge i sengen, mens andre siger nej. Der bliver hvalpen totalt forvirret om hvad der er rigtigt eller forkert.

Inden hvalpen kommer hjem skal du også have styr på en del udstyr og tilbehør. Det vigtigste er en seng, da hvalpen skal kunne føle sig tryg ved at være i dens nye hjem. Hvalpe sover også rigtig mange timer om døgnet, og den skal derfor have mulighed for fred fra alt det der sker omkring den.

Når du skal til at vælge en hvalpeseng så tænk over kvaliteten. En billig hundeseng ville gå nemt i stykker, da hvalpe bider, tygger og leger rundt konstant. Den ville heller ikke være ligeså rar for din hund at være i. Vælg derfor en hundeseng af kvalitet, som kan være med til at gøre din hunds sovetimer meget lettere.

HVALPESENG

Vi har samlet et bare ideer til hvordan den perfekte hvalpeseng kunne se ud:

Hhvalpeseng Cloud7

https://www.luksushund.dk/products/cloud7 

En absolut favorit er Cloud7 hvalpesengen. Den er blød, lækker og lige til at tage med overalt. Vi er helt sikre på at din nye hvalp ville elske at putte sig i den her seng.

 

Hundeseng

https://www.luksushund.dk/products/cloud7-hundeseng-hideaway-herringbone

En andet bud er vores Cloud7 hundekurv som fås i flere størrelser. Du kan enten vælge at få en mindre seng eller en større seng som din hvalp kan vokse i. Den her seng er super komfortabel og er favorit hos rigtige mange hvalpe. Den fås også som rund kurv i stedet for firkantet.

 

https://www.luksushund.dk/products/hundekurv-cuddly-plush-ecru

Et tredje bud er vores hundekurv fra Cuddly Plush. Den er så lækker blød at man selv får lyst til at ligge i den. Den er også nem at flytte rundt med hvis hvalpen ikke kan falde til ro.

 

HUNDEHALSBÅND & HUNDESELE

Det er lovpligtig med hundetegn, så et hundehalsbånd er et must for din nye hvalp. Hundetegnet kan du bestille inden du henter din hvalp, så det ligger klar. Vi har en del forskellige hundetegn med gratis indgravering. Sørg for at finde et hundetegn som passer på størrelsen af din hund.

Når det kommer til hundehalsbånd så er det vigtigt at det ikke generer din hvalp. Der er tusindvis af mærker og forskellige typer af halsbånd. Hvis et halsbånd er alt får dårlig kvalitet, så kan det genere din hund eller endda give små skrammer.

Sørg for at du finder det helt rigtige halsbånd og spørg evt. nogen som ved lidt om det. Der er nemlig forskel på hvor meget og hvor hurtigt din hvalp vokser, og om halsbåndet er justerbart efter din hvalps hals.

Vi har et par bud på hvordan en hundehalsbånd til hvalp kan se ud:

 

hundehalsbånd

 

https://www.luksushund.dk/products/cloud7-hundehalsband-tiergarten-sandy 

Vores hundehalsbånd fra Cloud7 går helt ned til en størrelse Xsmall. Det er justerbart og lavet i Nubuk læder. Det er egnet specielt til hvalpe, da Nubuk læder er ekstra blødt og velour agtigt, hvilket er perfekt til hvalpe som rører sig meget.

Vi har rigtige mange forskellige varianter af Cloud7 halsbånd.

Hundehalsbånd

https://www.luksushund.dk/products/dog-copenhagen-urban-style™-halsband-black 

Dog Copenhagen er et af de mest velkendte mærker inden for hundehalsbånd og hundeseler. Halsbåndet er lavet i blød og slidstærk nylon, som sikrer din nye hvalp ultimativ komfort. De fås i mange farver og størrelser. Det er også justerbart så din hvalp ville kunne passe det i længere tid.

HUNDESELE

Jeg vil faktisk anbefale at man bruger en hundesele når man skal gå tur med sin hund. Et hundehalsbånd skal der til, for at kunne have et hundetegn på. Men når du skal ud og lufte din hvalp, så vil en hundesele være meget bedre for din hund.

Sagen er at hvalpe trækker sig, vrider sig og skal løbe stærkt. Et halsbånd ville trække meget i din hunds hals og kan evt. skade din hvalps hals da den er meget skrøbelig.

Herunder kan du se vores absolut yndlings hundeseler fra Dog Copenhagen:

Hundesele

https://www.luksushund.dk/products/dog-copenhagen-walk-pro-hundesele-hunting-green 

Walk Pro hundeselen fra Dog Copenhagen er en perfekt hundesele til hverdagsbrug i høj kvalitet. Hundeselen er super letvægtig, lavet i slidstærke materialer, er vandafvisende og har en blød og åndbar polstring. Den passer både til små og større hvalpe, og fås helt ned i størrelse Xsmall.

 

Hundesele

https://www.luksushund.dk/products/dog-copenhagen-walk-air-hundesele-mocca 

Comfort Walk Air hundeselen fra Dog Copenhagen er også en slidstærk hundesele i rigtig høj  kvalitet. Hundeselen sikrer din nye hvalp fuld fleksibilitet og giver ekstra kontrol. Den kommer også i flere farver og størrelser så den passer til netop din hvalp.

Godbidder

Godbidder er den bedste måde at belønne din hvalp på og styrke god opførsel. Vi anbefaler, at du køber en række forskellige godbidder, så du altid kan holde deres interesse vakt. Du kan også bruge godbidder til at træne din hvalp i bestemte adfærdsmønstre, f.eks. at sidde ned eller holde sig stille.

https://www.luksushund.dk/collections/godbidder-til-hvalpe  

Hundeposer

Hvis du ikke allerede er en taske-elsker, så er det måske på tide, at du begynder! Her er nogle gode muligheder for hundetasker, der er miljøvenlige og stilfulde.

https://www.luksushund.dk/collections/hom-hom-poser  

Madskåle

Det kan være rodet at fodre din hvalp - men det behøver det ikke at være! Disse madskåle er nemme at rengøre, tåler opvaskemaskine og fås i flere størrelser og farver. Desuden er de lavet af genbrugsmaterialer, så de er også gode for miljøet!

https://www.luksushund.dk/collections/hundeskal 

Legetøj

Din hvalp elsker at lege med legetøj lige så meget som alle andre hunde, og det er vigtigt for dens mentale sundhed, at den har adgang til noget sjovt, når den skal have mad.

https://www.luksushund.dk/collections/hvalpelegetoj 

Tags

Blog posts

Footer image

© 2024 Luksushund

  • Apple Pay
  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa

  Log ind

  Glemt dit kodeord?

  Opret konto
  Opret konto